Catering op maat in Ridderkerk en omstreken

Heeft u vragen?

NEEM CONTACT OP

Home » Catering op maat Ridderkerk

Events in elk thema

Groot assortiment aan buffetten

Consistente huisgemaakte producten

FINGERFOOD BUFFET Caterking van Waas | Ridderkerk

Zoekt u een bedrijf dat catering op maat verzorgt in de regio Ridderkerk? Dan zit u bij Caterking van Waas goed. Wij ontzorgen u volledig wat betreft de catering van uw feest of evenement. Indien gewenst, denken wij zelfs met u mee over de aankleding. Op die manier zorgen we ervoor dat de catering naadloos aansluit op het thema van uw evenement.

NEEM CONTACT OP

Catering op maat met de lekkerste ingrediënten uit de regio Ridderkerk

U heeft bij ons cateringbedrijf in Ridderkerk veel keuzemogelijkheden, waardoor we de catering volledig op maat kunnen verzorgen. Zo heeft u de keuze uit diverse buffetten met warme en koude gerechten die bereid zijn met de beste producten uit de streek. Deze producten kopen we in bij lokale ondernemers en verwerken we in allerlei huisgemaakte gerechten. Dit geldt voor onze buffetten, maar ook onze luxe hapjes en barbecuepakketten worden met streekproducten bereid. Zo geniet u altijd van de lekkerste gerechten met pure smaken tijdens uw feest of evenement.

ITALIAANS BUFFET Caterking van Waas | Ridderkerk
 Stamppotten BUFFET Caterking van Waas | Ridderkerk

Eén cateringbedrijf voor diverse aangelegenheden

Caterking van Waas uit Ridderkerk verzorgt catering op maat voor diverse gelegenheden. Zo kunnen we bijvoorbeeld een luxe lunch verzorgen voor bij uw vergadering of de hapjescatering voor uw bedrijfsfeest regelen. Daarnaast schakelt u ons ook in voor catering bij trouwfeesten, jubilea, openingen, zakelijke evenementen en vele andere gelegenheden. Dankzij de uitgebreide mogelijkheden die wij u bieden, is er altijd wel een catering op maat die bij uw evenement in de regio Ridderkerk past.

Doe een aanvraag voor catering op maat

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor catering op maat die wij in Ridderkerk en omstreken bieden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en om uw wensen met ons te bespreken. Wij zorgen graag voor een goede catering die op al uw wensen aansluit. U bereikt ons door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0180 – 41 89 34 of een e-mail te sturen naar info@caterkingvanwaas.nl. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Vul het contactformulier in

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid