OVER ONS

Een familiebedrijf met geschiedenis

NEEM CONTACT OP

Home » Over ons

CATERKING VAN WAAS

CaterKing van Waas is een bedrijf die voor u zakelijk of privé de catering kan verzorgen. Zoals bijvoorbeeld: complete lunchpakketten, luxe belegde broodjes op schaal, of gewoon een lekker vers gemaakt broodje voor tijdens de lunch. Ook leveren wij voor uw privé feest: vers gemaakte salades, luxe hapjes, amuses en traiteurhapjes. Verder kunt u bij ons terecht voor een biertap, glaswerk, tafels, stoelen enz. maar wel in combinatie met een hapje.

Heeft u een catering bedrijf nodig voor uw vergadering, bijeenkomst, receptie of elk ander denkbare gelegenheid, bij CaterKing van Waas bent u aan het goede adres. Wij bieden u uitsluitend verse producten uit eigen keuken, goede service en dit alles tegen goede prijzen.

HISTORIE

Medio jaren ’80 wilden Rob en Tessa van Waas een onderneming beginnen. Dat het iets zou gaan worden met eten lag voor de hand. Rob was tot die tijd slager en Tessa werkte op de afdeling groente bij Albert Heijn.

Na veel brainstormen en plannen kwamen ze tot de conclusie dat het een cateringbedrijf ging worden. Er werd gezocht naar een goede locatie om ook bedrijven van dienst te kunnen zijn. Zij kwamen daarbij uit bij een nieuw industrieterrein in Ridderkerk. In augustus 1987 werden de deuren aan de Pottenbakkerstraat geopend van CaterKing van Waas.

Inmiddels draait de 2e generatie volop mee in het familiebedrijf. Zoon Ricardo van Waas neemt het stokje over van zijn ouders en zussen Gabrielle & Chrissy zijn ook werkzaam in het bedrijf.

HEEFT U VRAGEN OF WILT U DAT WIJ VRIJBLIJVEND BIJ U LANGS KOMEN?

NEEM CONTACT OP