Partyservice met heerlijk eten in Ridderkerk

Heeft u vragen?

NEEM CONTACT OP

Home » Partyservice Ridderkerk

Events in elk thema

Groot assortiment aan buffetten

Consistente huisgemaakte producten

FINGERFOOD BUFFET Caterking van Waas | Ridderkerk

Caterking van Waas staat voor u klaar met uitgebreide partyservice in Ridderkerk. Wij ontzorgen u volledig wat betreft de catering en denken indien gewenst ook mee over de aankleding van uw feest. Het eten en drinken is immers belangrijk, maar niet compleet zonder decoratie en muziek. Wij kleden uw feest volledig naar wens aan en zorgen voor een goed verzorgde catering die daar perfect bij past. Zo leveren we de meest complete partyservice in de regio Ridderkerk.

NEEM CONTACT OP

Partyservice met verschillende cateringmogelijkheden in Ridderkerk en omstreken

Hoe ziet uw ideale feest eruit? Laat het ons weten en wij passen de partyservice voor uw feest in de regio Ridderkerk hierop aan. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit diverse vormen van catering. Zo zijn er verschillende buffetten met huisgemaakte gerechten. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor fingerfood, luxe hapjes en barbecuepakketten. Het is zelfs mogelijk om een foodtruck op locatie langs te laten komen, van waaruit wij de catering verzorgen. Voor welke vorm van catering u ook kiest, u geniet altijd van de lekkerste en puurste smaken, want wij bereiden onze gerechten met de beste producten uit de streek.

ITALIAANS BUFFET Caterking van Waas | Ridderkerk
 Stamppotten BUFFET Caterking van Waas | Ridderkerk

Ontdek de mogelijkheden voor uw feest of evenement

Naast partyservice verzorgt Caterking van Waas uit Ridderkerk onder andere ook lunchcatering en catering voor diverse zakelijke evenementen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw feest of evenement? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kunt u ons ook bereiken door te bellen naar 0180 – 41 89 34 of een e-mail te sturen naar info@caterkingvanwaas.nl. Wij zorgen graag samen met u voor een geslaagd en memorabel feest!

Vul het contactformulier in

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid