Partyservice met heerlijk eten in Ridderkerk

Heeft u vragen?

NEEM CONTACT OP

Home » Partyservice Ridderkerk

Events in elk thema

Groot assortiment aan buffetten

Consistente huisgemaakte producten

FINGERFOOD BUFFET Caterking van Waas | Ridderkerk

Caterking van Waas staat voor u klaar met uitgebreide partyservice en partycatering in regio Ridderkerk en Rotterdam. Wij ontzorgen u volledig wat betreft de catering en denken indien gewenst ook mee over de aankleding van uw feest. Het eten en drinken is immers belangrijk, maar niet compleet zonder decoratie en muziek. Wij kleden uw feest volledig naar wens aan en zorgen voor een goed verzorgde partycatering die perfect past bij uw feest in de omgeving van Rotterdam. Zo leveren we de meest complete partyservice in regio Ridderkerk.

NEEM CONTACT OP

Partyservice met verschillende cateringmogelijkheden in Ridderkerk en omstreken

Hoe ziet uw ideale feest eruit? Laat het ons weten en wij passen de partyservice én de partycatering voor uw feest in regio Ridderkerk en Rotterdam hier op aan. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit diverse vormen van catering op locatie. Zo zijn er verschillende buffetten met huisgemaakte gerechten. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor fingerfood, luxe hapjes en barbecuepakketten. Het is zelfs mogelijk om een foodtruck op locatie langs te laten komen – bijvoorbeeld in regio Rotterdam – van waaruit wij de partycatering verzorgen. Voor welke vorm van catering u ook kiest, u geniet altijd van de lekkerste en puurste smaken, want wij bereiden onze gerechten met de beste producten uit de streek.

ITALIAANS BUFFET Caterking van Waas | Ridderkerk
 Stamppotten BUFFET Caterking van Waas | Ridderkerk

Ontdek de mogelijkheden voor uw feest of evenement

Naast partyservice verzorgt Caterking van Waas uit Ridderkerk onder andere ook lunchcatering en catering voor diverse zakelijke evenementen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw feest of evenement? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kunt u ons ook bereiken door te bellen naar 0180 – 41 89 34 of een e-mail te sturen naar info@caterkingvanwaas.nl. Wij zorgen graag met u voor een geslaagd en memorabel feest met onze partycatering in regio Rotterdam!

Vul het contactformulier in

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid