Cateringservice in de regio Ridderkerk

Heeft u vragen?

NEEM CONTACT OP

Home » Cateringservice Ridderkerk

Events in elk thema

Groot assortiment aan buffetten

Consistente huisgemaakte producten

FINGERFOOD BUFFET Caterking van Waas | Ridderkerk

Wanneer u een compleet verzorgde cateringservice zoekt voor uw evenement of feest in de regio Rotterdam, staat Caterking van Waas uit Ridderkerk graag voor u klaar. Wij ontzorgen u volledig met catering van topkwaliteit en denken indien gewenst mee over de aankleding van uw gelegenheid. Samen met u zorgen we voor een onvergetelijke belevenis met heerlijk eten.

NEEM CONTACT OP

Een complete cateringservice in regio Ridderkerk met streekproducten

Vanuit de keuken van ons cateringbedrijf in Ridderkerk, nabij Rotterdam, verzorgen we cateringservice met de beste streekproducten. Deze ingrediënten worden verwerkt in huisgemaakte gerechten met pure smaken. U heeft de keuze uit verschillende luxe buffetten die vanaf een gezelschap met tien personen te bestellen zijn. We bieden onder andere de volgende opties aan:

  • Een Italiaans buffet
  • Een luxe buffet
  • Een klassiek buffet
  • Een vegetarisch buffet
  • Een boerenbuffet
  • Een stampottenbuffet

Er is dus zeker een buffet te vinden dat op uw wensen aansluit.

ITALIAANS BUFFET Caterking van Waas | Ridderkerk
 Stamppotten BUFFET Caterking van Waas | Ridderkerk

Verschillende vormen van catering voor zakelijke en privé evenementen

Ook voor andersoortige cateringservice rekent u op ons cateringbedrijf uit Ridderkerk, nabij Rotterdam. We verzorgen bijvoorbeeld ook luxe hapjes en bittergarnituur of heerlijke lunchcatering. Daarnaast zijn er verschillende barbecuepakketten beschikbaar en kunt u een heuse foodtruck langs laten komen vanuit waar wij de catering verzorgen. Er is dus voor ieder evenement in regio Rotterdam of Ridderkerk wel een geschikte cateringservice te vinden. Hierbij zijn we zowel particuliere als zakelijke klanten van dienst.

Kies voor goed verzorgde catering voor uw evenement in regio Rotterdam

Bent u benieuwd wat onze cateringservice uit Ridderkerk, in regio Rotterdam, voor de catering van uw evenement of feest kan betekenen? Heeft u bijvoorbeeld interesse in catering op locatie in Rotterdam of omgeving? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Vul het contactformulier in, bel naar 0180 – 41 89 34 of stuur een e-mail naar info@caterkingvanwaas.nl. De specialisten van ons cateringbedrijf in Rotterdam helpen u graag met goed verzorgde catering!

Vul het contactformulier in

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid