REFERENTIES

Lees hier wat onze klanten van ons vinden

NEEM CONTACT OP

Home » Over ons » Referenties

We hebben Caterking Van Waas in de arm genomen voor meerdere events binnen ons bedrijf, zoals een volledig door hen georganiseerde barbecue tot een nieuwjaarsontbijt voor het voltallige personeel. Ook zakenlunches worden perfect door Van Waas verzorgd. Cateraar van Waas neemt alle zorgen uit handen, voor een goede prijs en bijbehorende kwaliteit.
DAGMAR SCHUILING

Employee HR & Support, Trellenborg

Al jaren wordt de nieuwjaarsbrunch van de FIOD Rotterdam verzorgt door Caterking van Waas en ieder jaar weer zijn we meer dan tevreden! Kwaliteit en kwantiteit uitstekend en van een zeer hoog niveau!

Niet voor niets dat we ook voor andere gelegenheden (verzorgen van een lunch/lunchpaketten/aangeklede borrel) graag gebruikmaken van de Caterking!

MARC BOEREBOOM

Projectleider Opsporing Bijzondere zaken, Belastingdienst

Kwaliteit, flexibiliteit en toegankelijkheid zijn zeer belangrijk in de ogen van de Hiflex medewerkers. Dit straalt Hiflex als leverancier van producten voor de industriële automatisering naar haar klanten uit. Eenzelfde eis stellen wij ook aan onze leveranciers.

Van Waas levert al meer dan 10 jaar onze zakenlunches, lunchbuffetten tijdens dealerdagen en internationale salesconferenties en geeft invulling aan recepties die bij Hiflex worden georganiseerd. Maar ook wordt op een feestelijke manier invulling gegeven aan de bedrijfsbarbecues door dit familiebedrijf. De oprichter komt uit het slagersvak en dat is te merken aan de keuze en kwaliteit van het vlees. Wat opvalt is dat men altijd op een “rijkelijke manier” invulling geeft e.a. Wij en onze gasten komen nooit tekort. Aan een bijzondere wens wordt steeds flexibel invulling gegeven en men komt gemaakte afspraken altijd na.

DICK DE GRAAFF

Algemeen Directeur, Hiflex

Ik ben werkzaam voor de gemeente Ridderkerk als communicatiemedewerker. Eén van mijn taken is het organiseren van evenementen/officiële bijeenkomsten.

Hiervoor huren wij vaak een cateringbedrijf in. Ongeveer drie jaar terug zijn wij in aanraking gekomen met Caterking Van Waas. Dit is ons erg bevallen. Wij doen daarom graag zaken met ze!

Het gaat verder dan alleen ‘vraag en aanbod‘. Met creatieve ideeën wordt er altijd iets moois neergezet. Alle afspraken worden nagekomen. Wat zij aanbieden is uitstekend en van goede kwaliteit, wat natuurlijk ook een effect op het evenement en de bijeenkomsten heeft.

EDINA BULJABASIC

Afdeling Communicatie, Gemeente Ridderkerk

Sinds jaren bestellen we regelmatig broodjes bij Van Waas. Niet alleen voor onszelf maar ook voor het bezoek dat wij ontvangen. Deze lunches worden altijd op tijd bezorgd en met smaak opgegeten. Voorkeuren doorgeven is ook geen enkel probleem. Omdat dit naar wens verloopt en we ‘warme‘ catering ook wel eens nodig hebben, hebben we dit ook inmiddels via Van Waas lopen. We geven onze wensen op, maar stellen ook het meedenken en de suggesties zeer op prijs! En we eten er lekker van.
MARTINE ROMEIJN

Executive Assistant to CEO, BIS

HEEFT U VRAGEN OF WILT U DAT WIJ VRIJBLIJVEND BIJ U LANGS KOMEN?

NEEM CONTACT OP