GENIET VAN UW EVENT MET BEDRIJFSCATERING IN RIDDERKERK

NEEM CONTACT OP

Home » Onze Catering » Bedrijfsevent

Met bedrijfscatering van Caterking van Waas uit Ridderkerk maakt u uw evenement compleet. Maar natuurlijk is niet alleen het eten en drinken van belang. Een evenement is een beleving die pas geslaagd is wanneer het hele plaatje klopt. Ook de entourage, aankleding, decoratie en muziek zijn daarin belangrijk. Wij richten uw feest of evenement volledig naar wens in en denken graag met u mee over de aankleding van het gehele event. Wij ontzorgen u, zodat u samen met uw gasten geniet van uw evenement.

BEDRIJFSCATERING OP MAAT VOOR UW EVENEMENT IN RIDDERKERK

Hoe ziet u de bedrijfscatering van uw event in de regio Ridderkerk voor u? Bespreek het met ons en wij maken het in orde voor u met catering op maat. U heeft de keuze uit verschillende buffetten, luxe hapjes, barbecue pakketten en catering vanuit een foodtruck. Er is dus zeker een vorm van bedrijfscatering te regelen die bij uw zakelijke evenement, vergadering of bedrijfsfeest past. Daarnaast kunt u ons uiteraard ook inschakelen voor privé evenementen, zoals bruiloften, recepties en andere bijeenkomsten.

Huisgemaakte gerechten met streekproducten van lokale ondernemers

Vanuit ons bedrijfspand in Ridderkerk, waar onze keuken is gevestigd, werken wij uitsluitend met verse producten voor uw bedrijfscatering. Wij werken veel samen met lokale ondernemers uit de regio, die ons voorzien van verse producten. Denk hierbij aan diverse slasoorten, aardappels die vers van het land komen en eieren van de lokale poelier. Deze hoogwaardige ingrediënten worden verwerkt in huisgemaakte producten met pure smaken.

Bespreek uw wensen voor bedrijfscatering met ons

Organiseer een geslaagd evenement met de bedrijfscatering van Caterking van Waas uit Ridderkerk. Onze heerlijke gerechten met streekproducten zullen uw gasten verwennen en een goede indruk geven van uw bedrijf. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Vul hiervoor ons contactformulier in op onze website, bel naar 0180 – 41 89 34 of stuur een e-mail naar info@caterkingvanwaas.nl.

HEEFT U VRAGEN OF WILT U DAT WIJ VRIJBLIJVEND BIJ U LANGS KOMEN?

NEEM CONTACT OP