Goede evenementencatering in de regio Rotterdam

Heeft u vragen?

NEEM CONTACT OP

Home » Evenementencatering Rotterdam

Events in elk thema

Groot assortiment aan buffetten

Consistente huisgemaakte producten

FINGERFOOD BUFFET Caterking van Waas | Ridderkerk

Een geslaagd evenement begint met de evenementencatering van Caterking van Waas uit Ridderkerk, nabij Rotterdam. Wanneer u het event start met goed eten en drinken, begint het namelijk al goed. Natuurlijk is de catering niet het enige dat van belang is. Daarom denken we ook graag met u mee over de aankleding van uw evenement, zoals de decoratie en muziek.

NEEM CONTACT OP

Evenementencatering met huisgemaakte gerechten in de omgeving Rotterdam

Voor evenementencatering in de regio Rotterdam serveren wij heerlijke huisgemaakte gerechten, gemaakt van producten uit de streek. Deze worden ingekocht bij lokale ondernemers die uitstekende kwaliteit leveren. Hierdoor geniet u van lekker eten met een pure smaak. Daarnaast heeft u bij ons de keuze uit diverse cateringmogelijkheden, waardoor er zeker een vorm van evenementencatering is die perfect bij uw event in de omgeving van Rotterdam past.

ITALIAANS BUFFET Caterking van Waas | Ridderkerk
 Stamppotten BUFFET Caterking van Waas | Ridderkerk

Catering die perfect op uw event aansluit

Evenementencatering gebeurt bij Caterking van Waas uit Ridderkerk, nabij Rotterdam altijd volledig naar wens. We stemmen de catering op uw wensen en de stijl van het event of bedrijfsfeest af, zodat alles perfect op elkaar aansluit. Daarin zijn wij erg flexibel. Heeft u een lastminute aanvraag of wilt u op het laatste moment toch nog een kleine aanpassing doen? Dat kan allemaal. We zorgen er namelijk graag voor dat uw evenementencatering of partyservice in de regio Rotterdam perfect geregeld is.

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van evenementencatering in Rotterdam en omstreken? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Neem telefonisch contact met ons op via 0180 – 41 89 34 of stuur een e-mail naar info@caterkingvanwaas.nl. Wij helpen u graag met goed verzorgde catering voor een geslaagd evenement.

Vul het contactformulier in

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid