Lunchcatering met streekproducten in Ridderkerk

Heeft u vragen?

NEEM CONTACT OP

Home » Lunchcatering Ridderkerk

Events in elk thema

Groot assortiment aan buffetten

Consistente huisgemaakte producten

FINGERFOOD BUFFET Caterking van Waas | Ridderkerk

Of u nu een vergadering heeft of een feest organiseert rond lunchtijd, met de goed verzorgde lunchcatering van Caterking van Waas uit Ridderkerk – nabij Rotterdam – wordt het zeker een succes. Wij werken enkel met streekproducten van lokale ondernemers die pure smaken terug laten komen in onze broodjes, smeersels en andere gerechten. Dat is pas genieten!

NEEM CONTACT OP

Lunchcatering in Ridderkerk en in regio Rotterdam met uitgebreide mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden voor lunchcatering in regio Ridderkerk en Rotterdam. Zo heeft u de mogelijkheid om luxe hapjes of een bittergarnituur te bestellen als kleine snack tussendoor. Wilt u een uitgebreidere lunch? Dan kiest u voor een van onze buffetten. Zo lenen onze tapas-, fingerfood- en klassieke buffetten zich uitstekend voor de lunch. Natuurlijk kunt u ook voor een ander buffet of bijvoorbeeld een barbecuepakket kiezen. Zo organiseren we de catering volledig op maat van uw evenement. Het maakt daarbij niet uit of het om een zakelijke catering gaat of bijvoorbeeld een verjaardagslunch.

ITALIAANS BUFFET Caterking van Waas | Ridderkerk
 Stamppotten BUFFET Caterking van Waas | Ridderkerk

Laat ons uw catering verzorgen

Geef uw wensen aan ons door voor uw lunchcatering in Ridderkerk en in regio Rotterdam en wij zorgen voor een goedverzorgde catering met de lekkerste gerechten. Als u dat wenst, denken we zelfs met u mee over de aankleding van uw evenement. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u ons inschakelen voor catering? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. U kunt ook bellen naar 0180 – 41 89 34 of een e-mail sturen naar info@caterkingvanwaas.nl.

Vul het contactformulier in

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid